Plíšková er i semifinal og spiller i Moskva. Berdych slo Murray

Tomas Berdych hadde ingen sjanse i kvartfinalen på Shanghai-turneringen. På britisk tennisspiller Andy Murray ikke nok etter sett 1: 6, 3: 6. Hjem

Carolina venter Plíšková Agnieszka Radwańska

de tredje seeded motstandere Pliskova i Semifinals av turnerings nummer to Agnieszka Radwańska fra Polen, som i tilfellet med å vinne tittelen i Tianjin starter i Singapore som allerede er sikret. Med polka Plíšková alle fire forrige kamp tapte.

“To ganger i år, og jeg ikke vinne mot henne sett. Det er i skjemaet. Jeg kommer til å nyte spillet, og jeg håper å ha en sjanse til et godt resultat, “sa tsjekkiske spiller.

Duel med Babosovou (WTA 74) Plíšková dominerte.Abraham plantet elleve ess, fem brejkbolů bort og vant time og minutt. “Det var en flott kamp for meg, det var en tjeneste, og jeg var solid bakfra. Jeg vant to kamper på rad uten å tape et sett, og jeg håper å vise tilsvarende ytelse i semifinalen, “sa Plíšková på banen programleder som kalte henne Christine, derav navnet på hennes tvilling. Hjem

Verden Femten Karolina Pliskova avanserte til semifinalen for syvende gang i år og seks tidligere kamper i finalen omgjort til deltakelse. Han vant tittelen i Praha.

Hvis du ønsker å få Plíšková premiere av de åtte beste spillerne i sesongen, må definitivt søke om frikort for turneringen i Moskva. Og hvis han ikke vinner denne uken i Kina, må han vinne tittelen i Moskva.Hvis han kunne i Tianjin jublet i triumf, ville det ha vært nok til å reise til Singapore i den russiske hovedstaden deltakelse i finalen Hjem

Berdych fikk juling fra Murray

år Berdych tapte mot Murray i Shanghai og den tredje kampen var entydig fremgang. Tsjekkia spiller tok tretti utvungen feil mot 14 motstandere og har vært under press, spesielt etter hans andre administrasjon.Totalt tapte tjeneste fire ganger, og han ville ikke bruke timer og minutter lang duell ingen av de tre brejkbolů.

I rangeringen av sesongen for turneringen Champions faller Berdych etter denne uken på sjetteplass, men likevel klar på London-toppmøtet i den sjette kampen.

Før Berdych flytter til Rafael Nadal. Spansk på slutten av sesongen blir i formen og i Shanghai i kvartalet ødelegge dens etterfølger tronen Roland Garros Stanislas Wawrinka. Swiss forkastning bevisende beseiret 6: 2 og 6: 1. Hjem

Nadal etter mer enn et år med jubel i løpet vinnende spiller av verdens femmere.Triumfere over den fjerde spilleren i ATP rankingen Wawrinka fra Sveits var hans første siden fjorårets French Open finalen, hvor beseiret deretter nummer to serbiske Novak Djokovic.

Nadal i semifinalen i Shanghai vil møte franskmannen Jo-Wilfried Tsonga. . Murray motstander vil være verdensledende Djokovic

Allertová falt turneringen i Linz i kvartalet

Denisa Allert vil ikke delta i andre semifinaler av sesongen i Linz. Tsjekkiske tennisspilleren som i siste turnering i Guangzhou nådde til finalen og WTA rangeringen flyttet bare utover maksimum på 58ndei stedet, i kvartalene bukket Belgičance Kirsten Flipkens time og 19 minutter 3: 6, 4: 6.

tjueto Allertová inngått utbryter vellykket kamp, ​​deretter to ganger, men fikk ikke beholde sin administrasjon og nådde til rivaliserende fordelene.Belgeren plukket opp Allerts tredje hånd og i 5: 3 ga det første settet. Tsjekkia spiller får maraton gamma bort seks setbolů og selv utviklet brejkbol, men han bommet og Flipkensová på sjuende forsøk på å stille etter 46 minutters spill endte.

I det andre settet kom Allertová administrasjons to ganger, og selv om hun kunne soupeřce også en gang for å ta service, selv ikke lenger nok. Tsjekkia forverret seg i hovedsak blåser fra grunnlinjen og den belgiske første felles kamp dratt til seier.

sjanse til å kvalifisere seg til Champions Tournament fortsetter å kjempe elite dobler par Andrea Hlaváčková og Lucie Hradecka. Andre seeded spillere avanserte til finalen i Linz, og hvis du ønsker å beholde håpet om en tur til Singapore, må de vinne turneringen.De kjemper med de to andre parene på siste skritt.