Kinesisk kampanje Plíškové slutter, i semifinalen ikke nok til Radwanski

“Jeg ønsker å forberede seg godt for Moskva. Inntil jeg har en sjanse til å komme til Singapore, vil jeg kjempe for henne best. Og hvis Singapore kom ut, er det alltid Zhuhai (Trophy Elite turnering for spillere fra 9. til 20. plass ranking) og deretter finalen i Fed Cup, “sa Plíšková.

Seks Verden Radwanski men du kan starte Turnerings vinnere å sikre allerede i Kina hvis søndagens finale nederlag Danka Kovinic. En tyve år spiller fra Montenegros vurdering ned til 75. plass og den endelige WTA turneringen kjempet for første gang.

Plíšková tapt for Radwanska alle fire forrige kamp i to sett og godt nevykročila denne gangen heller.

Hun kom rett første service, raskt mistet en 0: 3 tap allerede fanget opp, grep både hennes rival en sjanse til å kontre.Da det andre settet var enda tydeligere selvfølgelig den generelle kampen varte bare en time og seks minutter.

“Samtidig, jeg tror ikke jeg spilte dårlig, men hun var bedre på alt. Jeg prøvde å presse henne, men famously forsvarte og godt servert, “siterte han Pliskova WTA nettside. “Men med alt dette en uke og semifinalen er jeg fornøyd.”

Verden Femten Plíšková spilt semifinale for syvende gang i år, og den andre gangen det mislyktes. . Fem foregående kampene i finalen viste delta i Praha, og vant tittelen

Djokovic Shanghai trent Murray og Tsonga venter på ham

den første spilleren verdensrankingen Novak Djokovic vil spille i Shanghai niende tittel i år.Serbiske tennisspilleren feide i semi Andy Murray kvartfinale erobrer Tomas Berdych på bare 68 minutter 6: 1, 6: tredje Som en ytterligere sin seiersrekke prøve å stoppe Jo-Wilfried Tsonga. Franskmannen slått i andre semifinalen Rafael Nadal fra Spania 6: 4, 0: 6 og 7: 5.

Djokovic i forrige uke da han spilte for første gang siden triumfen i US Open, vant i Beijing en rekord sjette tittel og seiersrekke fortsetter i Shanghai. Murray tapte det første settet i hans administrasjon, bare en fiftýn, og selv hjemme det andre settet, han mistet sin tjeneste, kunne han øyeblikkelig utvikling igjen snu og gikk rolig for prosedyren.

Tsonga, som i år tok over turneringen i Metz deltakelse i finalen i Shanghai holde levende håp om progresjon til Champions Tournament.Djokovic vil spille for den tjueende i sin karriere, med en suveren Serbian 13: 6 ledd i balansen mellom kamper.