Salem al-Dawsari snapper seier for Saudi Arabia mot Egypt

Egypt-treneren, Héctor Cúper, har avvist forslag om at Mohamed Salah er innstilt på å slutte med internasjonal fotball.

Liverpool-spissen er angivelig misfornøyd med den egyptiske FA med å bli brukt til politiske mål, inkludert å være avbildet med den tsjetsjenske lederen Ramzan Kadyrov, en mann anklaget for mange menneskerettighetsbrudd.Luis Suárez leder vei for Uruguay for å ødelegge Russlands parti på 10 mann. Les mer

Egypt var basert i den tsjetsjenske Sportingbet hovedstaden Grozny under WorldCup, med Kadyrov gjorde Salah til æresborger i den russiske republikken.

En elendig turnering for Cupers faraoer endte med et overraskende 2-1 nederlag av Saudi Arabia i Volgograd, som forlot dem meningsløse og bunn i gruppe A.

Når han snakket om at Salah potensielt kunne slutte med landslaget, sa Cúper: “Jeg tror ikke det, jeg tror ikke det.Jeg tror ikke det er sant fordi alle de som er her – og de som ikke kunne komme – virkelig støtter og setter pris på muligheten til å spille for landslaget, så jeg tror ikke det er sant. ”

Begge lag var allerede eliminert før denne døde gummien etter påfølgende nederlag mot Uruguay og Russland.

Salah lobbet Egypt foran med sitt første verdensmålsmål fra åpent spill siden 1934, men feiringen hans var spesielt dempet .25-åringen, som også scoret med en straffe i forrige kamp mot Russland, savnet da en gylden sjanse som kunne ha hjulpet dem til å avslutte konkurransen på et høyt.

Etter Egyptens 45-årige- gamle målvakt Essam El-Hadary – den eldste spilleren som dukket opp på et verdensmesterskap – reddet en straffe fra Fahad al-Muwallad, de grønne falkerne snudde spillet takket være et annet spot-spark, omgjort av Salman al-Faraj, og Salem al-Dawsaris dramatiske vinner av skadetid.

Til tross for at han avsluttet med tre nederlag fra tre kamper, følte Cúper at spillerne hans presterte bra i Russland og var uheldige å tape to kamper til sene mål. “Jeg synes vi har spilt bra. Det er sant at resultatene ikke var gode.Vi har tapt alle tre Sportingbet kampene, ”sa argentineren, hvis kontrakt går ut på slutten av verdensmesterskapet. Saudi Arabia 2-1 Egypt: VM 2018 – live! Les mer

“Og jeg er skuffet over at vi har tapt to kamper – det ene i det 90. minutt [Uruguay], og det andre i det 95. minutt [Saudi Arabia]. Det er det som gjør meg trist og skuffet.

“Jeg har ikke tenkt å vurdere en til ti av teamet mitt. Jeg tror at en poengsum fra en til 10 ikke er den rette tingen å gjøre. ”

Saudi-Arabias seier var deres første suksess på et verdensmesterskap siden de slo Belgia 1-0 i Washington på USA ’94.Treneren deres, Juan Antonio Pizzi, var fornøyd med hvordan spillerne hans reagerte på å tape de to åpningskampene sine og sa at det var opp til det saudiarabiske fotballforbundet å velge om han vil fortsette å lede laget.

“ Foreningen vil måtte bestemme. Det avhenger ikke av Sportingbet tennis bonus meg selv, ”sa den tidligere spanske spissen. “Vi får se hva som skjer de neste dagene. Jeg er virkelig, veldig fornøyd med spillerne, slik de har reagert. ”Spiller karakterer