Syv og nok. Olomouc-hockeyspillere mistet en serie gevinster, men de tok også et poeng

Det er hovedsakelig for beskjedenhet av klubben, som ikke hører til de rike, og til tross for at nå flytter til de øverste etasjene, er det fortsatt som mål å redde. Mora, denne gangen, var definitivt nærmere å vinne enn en motstander.

Vítkovice var fra begynnelsen under press og Vyrůbalíka målet i femte minutt bare reflektere hva som skjer på isen. “Olomouc utførte en flott spillorganisasjon, en aktiv styrke, som få vet. Jeg liker denne stilen, og gjort oss problemer, “roste han trener Vítkovic Jakub Petr.

Roosters men ikke legge til flere mål i den andre delen begynte å miste tempo og dominans. I tillegg ble gjestene bosatt i det 38. minutt takket være Bálan.I tredje del begynte kampen, som de bestemte seg for å gjøre på slutten.

Først sendte han tre minutter før slutt Moru Jan Knotek ledelsen da han avsluttet en rask skutt maktspill kombinasjon og i mål Kantor var for sent å flytte. “Med et slikt pass, er det på tide, jeg prøvde å få det så fort som mulig ved porten.Heldigvis gikk det gjennom det, “forklarte Knotek.

Men da kaste pucken treffer pinnen Tomas Valenta motstander og Rostislav Olesz innen fem sekunder numerisk fordel fordel. “Jeg presset pucken av kulene,” beklaget Knotek. “Det var synd at vi ikke spilte den. Felling skam, høy stokk, det skjer. ”

I tillegg har forlengelsen av Vitkovice mottok en andre bonus punkt Luke Smith. “To tredeler vi spilte veldig bra, hadde vi god bevegelse, i det tredje vi begynte å miste hjulet på offensiven blå og vi ikke holde i sonen. Det begynte å slå, Vítkovice viste seg å ha en flott overgang til angrepet. Vi scoret tre minutter før slutten, synd at vi ikke gjorde det, “sa Tomajka.Slutten på den lange serien av seire angre ikke. “Kanskje det er bra at det ikke blir så mye skrevet om det. I hvert fall kan vi starte nye, mener treneren.

“Det er fortsatt et bedre poeng enn om vi mistet. Hodet opp og vi fortsetter, “Knotek ser til Litvínov, hvor hanene blir presentert søndag klokka 17.30.