Jagr er nærmere Howe’s poster. Vil det fortsette å spille i NHL opptil femti?

Gordie Howe var 51 år, når den siste stint i NHL beste Hartford Whalers igjen opplevd en tre-punkts spillet. Og han opprettet en rekord som var i en tid med moderne hockey og NHL motstå for alltid.

Men hva hvis ikke ?!

Hva om selv dette skriftlig, postene er der å bli slettet en gang? Jaromir Jagr, 43, torsdag, og han (den nest eldste i historien) opplevde i NHL neste tre-punkts duell, etter som han bosatte seg sin plass i hjørnet av garderoben Florida Panthers.

På en henger bak ham hang en lang svart parykk, fordi han satt på hodet farget strømpe cap, og når journalister pekte sine mikrofoner, matchet med nåde. “Det var en merkelig kamp, ​​det savnet et fall.Jeg hadde mye kalde føtter, så hvis jeg overlever dette, kan jeg spille ytterligere seks år. ”

I løpet av sine kalde føtter kan ofte svekke der Jagr forblir på benken, fordi Buffalo spilt en under gjennomsnitt 14 og et halvt minutt. Likevel har han scoret to mål og vunnet en annen. I den første uken av sesongen allerede samlet seks poeng, bare ett poeng mindre enn trio av lederne (blant dem den tsjekkiske Hanzal) og scoret fire mål, som i fjor i New Jersey ventet 23 kamper. Ser på historien, hadde han bare et bedre mål enn to ganger. Og de var år da NHL styrte hele score!

“Noen ganger faller det, noen ganger ikke, og uansett hva du gjør. Det er det jeg har lært i NHL i 25 år.Nå er jeg ikke går, så jeg prøver å skyte så mye som mulig. ”

Når man snakker om 25 år i NHL, han og bare Gordie Howe er de eneste i historien hvem konkurransen ga mål spenner rundt kvart århundre. Jeg ber derfor spørsmålet: Kan Jagr ydmyke nevnte Howeův record

Det er en sci-fi

I mellomtiden…Jagr hadde holdt prinsippet om at NHL forlenger kontrakter?. bare ett år. Motiverer ham, presset til å prestere bedre i bakhodet advarer. “Det er som å gå på tynn is. Jeg vet at det vil bli et dårlig år, og det vil ende, “sa han tidlig i uken i et intervju med TSN.

Det er også foreslått at topp hockey gitt før femti. Og selv på sekstitallet kan du spille for tørst.Jeg derfor når alders poster legender Howe hadde ikke høres ut som fjernt sci-fi

Jagr vil si: “. Jeg har aldri sagt at femti kan stå her i NHL. Jeg tror ikke jeg kan takle det. Det ville være svært vanskelig. ”

Men Jagr Jagr sier en endring.

Som så mange ganger.

I alle fall, nå er angriperen i utmerket form. Etter utskifting av våren i Florida hockey-unbent. Han liker rollen som en mentor i et lag fullt av ungdommer.Klubben har de gjennomsnittlige poeng per kamp, ​​som etter retur fra den russiske “eksil” i noen andre av de fire tidligere engasjementer før.

Drar nytte av det faktum at tidlig på året NHL har en “light” tempo. At dommere ofte utelukke, så flere sjanser til å score på power play. Lagene er på defensiven og forsiktig, som om ti eller femten kampene før slutten av slit for sluttspillet.

“Nå disse punktene mye bedre de høste. Vi kan si at lagene ikke er så opptatt av, er du fortsatt i hodet ditt: Dette er bra, selv om vi tapte, men vi har 80 spill til slutt, “Jagr sier til iDNES.cz.Etter torsdagens tre-punkts kveld allerede mangler “bare” 42 poeng til historiske NHL scoring hoppet til tredje plass.

En overgå Gordie Howe.