Hertl endret seg og igjen. Jeg tenker ikke på mål lenger, sier han

Utvidelsen av fra tre til tre på New Jersey Devils is forble på is minutt og 50 sekunder. Knapt fange pusten, kjører ut av kraft, har bena ikke gått…

“jeg sveiset opp der i ca to minutter, så jeg måtte gjøre. Jeg bodde der lenge nok, er det faktisk veldig vanskelige svinger, når motstanderen har pucken. Jeg har fått nok, jeg ba, la noe skje og pucken er borte, “han beskrev Tomas Hertl.

Men han kunne vare styrke til å løfte kølla dorážejícího Jon Merrill og forhindre nesten bestemt mål.På grunn av dette, da Sharks vant skuddveksling og tatt med til to poeng.

Situasjonen for fredagens spill i New Jersey symboliserer et skifte i spillet Tomas Hertl. Tsjekkia unggutten i San Jose flyttet til midten innlegg, mer dedikert til å forsvare og slutte å bekymre deg for hvor mye som kan eller kan ikke scores. Resultatet er en veldig god start på den tredje sesongen i NHL.

“Jeg går ikke til kamp som jeg tenkte på det, hvis det er min siste sesong, hvis jeg må lage så mange poeng eller så. Jeg ønsker å betale gode resultater å vinne og gjorde sluttspillet, “sa Hertl.

” Et godt resultat vil glede meg mer enn om jeg scoret, og vi bodde ut av playoff.Jeg ønsker ikke å tenke på disse målene, jeg er i det avslappet, og når noe faller, er jeg bare glad. ”

Denne filosofien er lønner seg. Den tsjekkiske angriperen har to mål etter fire kamper og på fredag ​​har han gitt sin assistent, hans San Jose vant alle fire kamper i den nye sesongen. “Som et helt lag spiller vi veldig bra. En slik start er stor, vi har fire seire og en keeper (Martin Jones), vi lagret det enormt, “nytes Hertl, som på grunn av skade sentrum Logan Couture på fredag ​​flyttet fra tredje til andre formasjon.

” Forrige sesong det ikke bare for meg, men for hele laget. Denne gangen var jeg heldig å ha to mål falt, det øker selvtilliten. Når du samler poeng, spiller du bedre.Jeg håper det vil fortsette videre. “