Verdt å nevne

Bayern signerte Butt som en erstatter for Renzing, der de så den nye Kahn. Men Michael gjorde feil oftere enn han reddet, og derfor stolte Jürgen Klinsmann, og etter ham Louis van Gaal, stedet på grunnlag av 35 år gamle Hans-Jörg. Med München kom Butt endelig til seier, og vant den gyldne doble på hjemmearenaen i sesongen 2009/2010. Men Champions League har ikke trukket seg for ham, selv om han nådde den avgjørende kampen med Bayern to ganger.

Siden 2011 ga Butt vei for at Manuel Neuer kjøpte av Schalke, og et år senere avsluttet han karrieren og ble koordinator for Bavaria Youth Academy. Men en måned senere innså jeg at dette arbeidet ikke var noe for ham og forlot stillingen.

Daniel Carvajal (5 millioner euro, Real (Madrid)) – 2012/2013 sesongen
Juan (3,5 millioner euro, Flamengo) – sesong 2002/2003
Omer Toprak (3 millioner euro, “Freiburg”) – sesong-2011/2012
Julian Brandt (350 tusen euro, “Wolfsburg”) – sesong-2013/2014
Andrey Voronin (gratis, “Köln”) – sesong 2004/2005
Karim Bellarabi (gratis, Eintracht (Braunschweig) – sesong-2011/2012

Imperiets fall eller midlertidige vansker?
“Barcelona” har utstedt noen få obskure kamper, på grunn av det mange hastet med å se i dette mer enn bare en serie mislykkede møter. Yury Usynin oppfordrer til ikke å skynde seg å dra vidtgående konklusjoner.

Alle elsker alltid å blåse en elefant ut av en flue. Vakre høye historier selger godt, og derfor var det verdt Barcelona å holde et par grå kamper i Eksempel og fly ut av Champions League, de begynte straks å blåse at den trehodede dragen fra Catalonia ble drept, og det beste laget på planeten sluttet å være det. Men la oss komme til problemet med et kjølig hode.

Tror du at det nylige nederlaget til “Ekte” var begynnelsen på slutten av den blå granaten? Ta deg god tid. La oss først forstå at spillene med “galaktikos” alltid står fra hverandre. Uansett hvilken motstander motstanderen er, fortsetter han å være et av de tre beste lagene i verden. Spesielt når Zinedine Zidane “kremet” begynte å vise anstendige resultater. Eventuelle skandaler som fulgte med arbeidet til Rafa Benitez, ble det merkbart mindre. Så hvorfor skal et nederlag fra et av de beste lagene i verden bli noe ekstraordinært?