Sveitseren trodde imidlertid på Schalke

Dessverre viste det seg at sesongen 2011/2012 var katastrofalt for Tranquillo – han brukte bare 7 kamper. Han kom seg knapt etter en kneskade og kunne ikke komme tilbake i form. Hjalp ikke og leide i Eintracht. Sveitseren trodde imidlertid på Schalke, og signerte ham som en gratis agent. Men han kom aldri tilbake til forrige nivå. Selv om Barnett bare er 30 år gammel, har han allerede begynt å spille i MLS og snakket for “Philadelphia Union”.

Hans-Jorg Butt – sesong 2001/2002
Pris: Gratis
Forrige klubb: Hamburg
Statistikk: 191 kamp (7 mål) i Bundesliga

Etter å ha startet sin profesjonelle karriere i beskjedne Oldenburg, som var balansert mellom andre og regionale ligaer, mottok Hans-Jörg Butt en invitasjon til Hamburg i 1997, og til mange overraskelse kunne han umiddelbart skyve Richard Goltz ut av grunnlaget for det flerårige første nummeret. Butt overrasket fansen ikke bare med vakre redninger, men også med ytelse – han elsket og kunne slå fra 11-metersmerket.

I Hamburg tilbrakte Butt alle kampene i sesongene 1998/1999 og 1999/2000 fra bjelle til bjelle, og vant Bundesliga-bronse sammen med laget. Men de kunne ikke stole på mer enn de “røde skjortene”, og derfor bestemte Butt seg for å ikke fornye kontrakten med dem og flytte til Leverkusen.

Da hadde Bayer et lag for en fest for øynene – Ballack, Neuville, Schneider, Lucio Ramel … Butt kompletterte det organisk, og nådde Champions League og den tyske cupfinalen med “farmasøytene”, samt endte på andreplass i Bundesliga. Det viste seg den berømte mislykkede “etterspørselen”, så symbolsk for “Neverkusen,” som teamet med detractors.

I 2007 begynte Bayer å stole på den unge Adler, og 33 år gamle Butt, hvis liste over prestasjoner fremdeles var tom, bestemte seg for å flytte til Benfica, men det var bare en sikkerhetskopi som satt bak Kim.