Papirmann Den første jøden som åpenbart kjempet Hitler

I lang tid kunne ingen ha vunnet vinger. Fans kom raskt med et kallenavn for målvakten – Sukhoi, som passet etternavnet. Sukhostavsky stod tørr i åtte møter – hans rekord på 668 minutter uten mål i startkampene til sesongen var 50 år, til den ble oppdatert av Ruslan Nigmatullin. Alt var vakkert. Men på et tidspunkt ble Vladimir gissel i sin tørre serie. Han var så vant til ideen om at det var umulig for ham å score. Og det første målet som ble innrømmet var et slag mot Sukhostavsky. Deretter brøt noe i sitt spill. Og etter 0: 4 fra Dynamo Moskva, brøt den helt. Sukhoi begynte å gjøre feil, og i løpet av mesterskapet ga veien til en mer stabil Vladimir Kornilov. En gang på lager mistet Vladimir Andreevich interessen i spillet. I tillegg er det “problemer med regimet.”

Han dro fra Kuibyshev til Minsk, men kunne heller ikke spille der. Han spilte to år i Gorky, et år i Vladimir, og forsvant deretter et sted. Han blinket inn i sekstitallet som leder av Kustanay Avtomobilist og ble tapt igjen. Akk, Vladimir Sukhostavskys videre skjebne, som blinket en lys komet i vår fotball, er fortsatt ukjent.

PS! Evig herlighet og evig minne til de seirende soldatene! Heroes foran og bak. Deres utødelige prestasjon vil for alltid forbli i menneskers hjerter og sinn. La oss bøye for de som kjempet for vår verden og livet … Glad seiersdag, kjære veteraner!

13 i listen over de beste europeiske spillerne, 22 i listen over de beste i verden (de måtte gjøre plass på bekostning av sør-amerikanere), Østerrike beste fremover for alle tider, som inkluderer et dobbeltmesterskap og seks nasjonale kopper. Mattias Sindelar, og selvfølgelig snakker vi om ham, så vant den europeiske cupen (Mitrop Cup) to ganger, og han var hovedrollen i Wundertim skyline – det fantastiske østerrikske nasjonallaget 1926-1937 (senere vil det bli en serie med “: Brasilianere med pele, ungarere med puskas, nederlandsk med cruyff … noen andre?).

Bare, hvis vi snakker om det, Sindelar, da er dette ikke nok.

Mattias Sindelar var en av de første som åpenbart snakket mot nazistene. De eneste som førte til at verden tapte minst 70 millioner mennesker.