Jablonec – Slavia 0: 0, gjestene i kampen for å holde serien uten tap

Posisjon Jablonec trener Jaroslav Silhavy, til tross for tapet av enda en ytterligere forblir imidlertid fast. “Jeg vil sitere alle spekulasjoner. Vår trener har fortsatt vår tillit, “fortalte han reportere talsmann Stephen Hanus.

” Det er en frustrasjon for ikke å vinne hjemme har den slags tid, jeg er sint. Bokstavelig talt er det meg…Vi plager oss med for-endelige og siste faser. Skuffet, men vi må jobbe med. Vi trenger å bryte før jo bedre, “sa Silhavy.

Jablonec lengtet etter en første hjemmeseier for sesongen og begynte aktivt. I begynnelsen av Slavia spilte han, men han fikk ikke en sjanse. Den eneste farlige hendelsen i første halvår var Pospíšils hagle fra den 20..minutt som besøker keeper Berkovec Latka gikk og spilte ballen ut.

“Hvis jeg treffer det litt bedre hvis jeg ga det opp, ville det ha vært et mål. Men keeperen deres leste jeg i dag jeg skattekart “, sa Pospisil.

Begge lagene spiller hardt komplisert terreng dynket med vann, og derfor kunne se en rekke unøyaktigheter. Nord-Böhmen jobbet aktivt inntrykk, men i sluttfasen manglet fatning.

“Entry inn i kampen, vi hadde en veldig bra, vi fikk inn i pre-finalen situasjon. Men vi løste det utålmodig, kanskje noen ganger rystet, usikkerhet. I den første halvdel hadde noen situasjon løst og fullføre den, “sa Silhavy.

Tvert imot, Slavia trener dušan uhrin var den innledende dějstvím svært misfornøyd. “Ideen om å komme inn i spillet var annerledes.Jeg var sint fordi vi var passive midt på banen. Hele innskuddet gjemmer seg og kunne rival oss i første halvår straffe, “sa Uhrin.

Etter pausen Praguers tilsatt, og etter 55 minutter hadde den største sjansen i kampen. På Štohanzlův kryss bak forsvaret løp Voltr, men på lang etappe truffet på nettet. Enda nærmere var Slavia ledende i 66. minutt. Tidligere Jablonec spiller Jablonsky lurt for kalk spratt straffen Pernica det forandret retning og keeper Gross sett bare skutt skåret på innlegget

“Ved halv gang vi sa noe i drosjen -. Å gå i kamp, ​​blir tøffe, og det var vellykket. Vi har fått viktige ballonger på halv og truet motstander, “sa Uhrin.

På den andre siden ledet over Rossi.Kjæledyr er deretter gitt en rekke standardek grunn av lett trykk og 75 minutter etter penetrasjon avfyrt et frispark fra ved siden Dolezal. Fem minutter senere Jablonec etter to påfølgende kamper forgjeves krevd sparket straff og den andre en større sjanse for å ikke har født.

“Jeg har ikke sett den første operasjonen, men i den andre satte jeg kroppen foran ham. Jeg vet ikke om han tok ballen, men jeg gjør det ikke. Han tok bena mine. Jeg ønsker ikke å si at det var en klar straffe, men det kunne plystre, “sa Dolezal Jablonec spiss.

Gjestene tok poenget og fordi landslaget pause kjemper med sykdommen. “Vi måtte utsette trening i to dager fordi vi hadde noen influensapidemi. Vi var fem, så for første gang i mitt liv ga jeg to dager.Selvfølgelig er jeg fornøyd med uavgjort, “la Uhrin til.