I løpet av sommeren i fjor brukte “Nice”

Den 19-årige englænderen tilbrakte en fortryllende sesong for Borussia Dortmund, som han var ganske nær å vinne tysk tittelen. Akas, den “gul-svarte” til slutt klarte ikke å flytte “Bayern” fra tronen, men Sancho med 26 målassisterte handlinger (12 mål og 14 assisterer) ble det beste i hans “mål + pass” -lag. Sancho hadde også ubetinget ledelsen av det tekniske mesterskapet i det tyske mesterskapet, med en god kvalitetskomponent i aktiva (73,3% av Jades slag var vellykket).

FRANKRIKE. LIGA 1

3. Max Grad (Toulouse) – 323 slag

Toulouse kjøpte en erfaren ivorian i fjor sommer fra Bournemouth for en dårlig 2 millioner euro. Gradel betalte full tilliten fullt ut, etter å ha skilt seg ut med 11 mål og 5 assistenter i 36 kamper. I tillegg landet Max seg i de tre øverste tingene som var mest vant til å slå på spillerne i mesterskapet i Frankrike, men det var ikke mange vellykkede handlinger på hans konto – bare 67,8%.

2. Yousef ATAL (“Nice”) – 333 slag

I løpet av sommeren i fjor brukte “Nice” bare 3 millioner euro til å kjøpe den riktige fulbeken fra Algerie Yousef Atal, og ved utgangen av sesongen var verdien ifølge eksperter anslått allerede 20 millioner. Alt takket være det lyse og produktive spillet i Atal – han scoret 6 mål scoret, noe som gjorde at Yusef kunne bli lagets toppscorer. Atals signaturfeber og -streker tilfreds også hele Frankrike, selv om den 21-årige fotballspilleren fortsatt har mye arbeid for å øke effektiviteten (en beskjeden 61,3%).

1. Allan SAINT-MAXIMEN (“Nice”) – 467 slag

Resultatene av sesongen 2018/19. Topp techies 5 toppligaer i Europa

Miniatyr Saint-Maximin er kanskje hovedoverføringsaktivet til moderne Nice. Denne spilleren er ofte i stand til å bestemme skjebnen til spillepisodene selvstendig, og hans feints og slag er alltid ganske mangfoldige og mangfoldige. Derfor er det ikke så lett å “lese” sine forsvarere. Av denne grunn er det ikke overraskende at Saint-Maximin også har en av de høyeste i den franske Ligue 1-suksessfrekvensen, som er 75,8%.