I en slik problemsituasjon bør treneren spille en stor rolle

Forresten, Neymar kan bare sympatisere, ettersom de ikke ønsker å la ham være i fred den kommende sommeren, men oppfordrer ham til å hjelpe landslaget på hjemme-olympiaden. Det er viktig å forstå at det av hele trioen var brasilianeren som har bestått sist på den mest håndgripelige måten. Etter en viss pusterom vil det selvfølgelig igjen bli det samme, men hvor kan vi finne dette pusterommet hvis rivaler i mesterskapet i Spania allerede puster nesten bakerst i hodet?

I en slik problemsituasjon bør treneren spille en stor rolle. Spørsmålet dukker umiddelbart opp, hvor god er Luis Enrique i rollen som hvem som vil jevne ut skarpe hjørner, spille på styrkene til hans anklager og skjule svakheter? Før han satte kurs mot katalanerne, jobbet den tidligere midtbanespilleren i sesongen i “Roma” og “Celta”. I Italia mislyktes han ærlig: laget sa farvel til Europa League og tapte mot Slovan etter to kamper. Hos Coppa-italienerne varte romerne litt lenger, men viftet med en penn til den innenlandske bekken så snart de snublet over Juventus. Den sesongen ga klubben ut fire serier på tre kamper uten å vinne på rad, og minneverdige kamper med et plustegn kunne telles på fingrene på den ene hånden. Hjemme gjorde arbeidet hans større inntrykk, på grunn av at han fikk en invitasjon til Barcelona, ​​men vi vet fortsatt lite om hans evner til å overvinne kriseøyeblikk.

Spesielt må Enrique finne ut hvordan han kan frigjøre Sergio Busquets fra vergemål for sine rivaler i de tidlige stadiene av fødselen av katalanske angrep. Den spanske opornik er en av de mest undervurderte spillerne, men rollen er enorm. Merk: Yannick Corrasco satte aktivt press på Busquets, og skapte vanskeligheter for de første girene fremover, og bidro til utformingen av angrep. I januar-kampen spilte Antoine Griezmann en lignende rolle, og i desember, takket være dette, tok Deportivo uavgjort fra Camp Nou. Andre klubber vil sikkert prøve å kopiere denne måten å presse på midtlinjen til mesterne.