Zinedine Zidane er full av ros for Jürgen Klopps “formidable work” i Liverpool

Zinedine Zidane har rost sitt “formidable” motsatte nummer Jürgen Klopp før Real Madrid tar på Liverpool i lørdagens Champions League-finale.

Zidane sa at han forventet et sammenstøt med stiler i Kiev på Lørdag kveld. “Jeg tror ikke vi spiller den samme typen fotball som et lag,” sa han og tilføyde at Real ville være fullt forberedt og ikke forventet noen overraskelser. “Alle snakker om de tre oppfrontene [Roberto Firmino, Mohamed Salah og Sadio Mané] og sier at de er mindre på baksiden, men de er en lagsenhet.De har til finalen og fortjener å være der, akkurat som oss. ”

Ubalansert snakket seg til Cristiano Ronaldo og Salah, men Zidane var utvetydig da han spurte om han ville bytte portugisisk til Liverpools egyptiske fremover.

“Cristiano er den beste; han viser det hvert år, “sa han. “Noen ganger blir presset til spillerne, og det sporer andre på. Han er absolutt sistnevnte. Han er av største betydning for oss. “Zidane advarte Liverpool om at Real er så sulten som noen gang å vinne Champions League, avviser påstand om at de kanskje har mistet kanten, og har vunnet de to siste finaler og tre av de siste fire. “Vi har alltid samme ønske og ingen kan si at vi ikke gjør det,” sa han. “Vi er i en tredje finalen [på rad], og vi har sjansen til å gjøre noe historisk og vinne det tre ganger på rad.Du kan ikke si at Liverpool har mer sult enn oss. det er rett og slett ikke sant. Ingen kan ta vår sult bort fra oss. Vi er Real Madrid…Vi vil alltid ha mer og vil alltid gi alt for å få mer. “