Ved første øyekast ser det ut til at asiatisk

Du må også huske at innsatsen på totalen beregnes så snart hovedtiden for kampen er over. Hvis målet blir scoret i ekstra tid, vil det ikke påvirke innsatsen totalt og resultatet.

Analyse av tenniskamper for sportsspill
Totaltyper
Klassisk total

Klassisk total innebærer å satse på ett av to utfall tipping på nett: enten vil det være flere arrangementer enn et visst beløp, eller mindre. Klassisk total kan være heltall – TM (2) eller brøk – TB (2,5).
Asiatisk total

Ved første øyekast ser det ut til at asiatisk total er vanskeligere å forstå enn den klassiske. På nettstedet til bookmakerkontoret kan det se ut som TB (1,25) eller TB (1 – 1,5). Begge disse totalen har samme betydning: lag må score mer enn 1 mål på ordinær tid. Hvis det scores to mål, spilles innsatsen. Hvis lag bare scorer en ball, blir innsatsen delt i to deler – TB (1) og TB (1.5). TB (1,5) taper, og TB (1) blir beregnet med en faktor på 1. Dermed blir halvparten av innsatsen returnert til kontoen.
Individuell total

En individuell totalsum er en spesiell type innsats på totalen, som tar hensyn til prestasjonene til en av konkurrentene: et lag eller en spiller. Hvis det er en klar favoritt og en tydelig utenforstående, kan du stole på at team A scorer mer enn 0,5. Dermed abonnerer norske spill du ikke på resultatet av kampen og vil ikke lide hvis lag B scorer et tilfeldig mål.
Slik varierer du den totale innsatsen
Resultat og totalt

Det enkleste alternativet for å øke gevinsten din er å legge en innsats på totalen i ekspressen til innsatsen på resultatet. Du legger faktisk på den samme tingen. Noen bookmakere tillater ikke å gjøre slike spill.
Dobbelt sjanse og totalt

Dette alternativet ligner på det forrige. Forskjellen er at sannsynligheten for en dobbel sjanse er høyere enn for et ordinært resultat. Med slike priser er det vanskelig norske casino på nett å få et godt forhold, men suksessen er nesten garantert.
Total tid

Time Total er en litt mer sammensatt versjon av totalen. Gjett litt antallet utfall. Det er nødvendig at dette nummeret settes innen et visst tidsintervall. Oddsen er høy. Risikoen ganske stor.