Brisbane Lions står overfor et annet tilbakeslag da Peter Schwab bekrefter avreise

I et slag for å kjempe mot Brisbane har respektert listeleder Peter Schwab bekreftet sin avgang fra Lions for å ta stilling til AFL.

Schwab har avsluttet sin treårsperiode med gjenoppbyggingsklubben til aksepter rollen som AFLs nasjonale umpiring direktør.Den umpiring ledigheten ble skapt av Wayne Campbells avgang i mars. AFL-stjernen Gary Ablett går ned fra Gold Coast Suns kaptein Les mer

Det er et tilbakeslag for ny trener Chris Fagan og ny fotballsjef David Noble som de planlegger for å avslutte Lions ‘rut i 2017.

Brisbane unngikk bare 2016 treskjeen på prosentandeler og har ikke spilt finalen footy siden 2009.

“Jeg vil videresende min takknemlighet til alle jeg har hatt betting attraktiv velkomstbonus gleden av å jobbe med i de siste tre årene på Brisbane Lions, sa Schwab i en uttalelse. “Ansvaret for å bygge den nåværende Brisbane Lions-listen har vært både utfordrende og spennende og jeg vil se med stor interesse utviklingen av lag og klubb i de kommende årene, og ser frem til å se at Lions igjen er et vellykket team i AFL. ”

Brisbane CEO Greg Swann sa at de ikke hadde satt en frist for å finne en erstatning.

Schwab, som trente på Hawthorn fra 2000-04, joine d Brisbane i 2013 og hadde tidligere hatt andre roller på AFL, inkludert direktør for coaching og daglig leder i AFL Victoria.

Det var bedre nytt andre steder i staten, men med Gold Coast Suns kunngjør deres re- Undertegnelse av pistol midtbanespiller David Swallow.

Swallow, medlem av Solens innledende side, har forpliktet seg til å holde seg til slutten av 2019 og har endelig kommet tilbake til sporet etter å ha slitt med vedvarende knærproblemer.

Den 24-årige var sidelinjet for hele sesongen og har bare spilt seks kamper siden et breakout år i 2014 da han hevdet Suns beste og rimeligste pris.

Hans re-signering kunne ikke ha kommet på en bedre tid etter at solene mistet midtbanespillerne Jaeger O’Meara og Dion Prestia i AFL-handelsperioden, etter å ha skilte seg med Charlie Dixon og Harley Bennell året før.

Gold Coast, som har klart totalt 10 vinster siden 2014, har også hatt å gjøre med spekulasjoner om stjerneveteranen Gary Able Tt er fremtiden etter å ha betting sider med startbonus bekreftet at de hadde slått tilbake sin anmodning om retur til Geelong.

Ablett, som siden har forlatt Gold Coast-kapteinskapet, har erklært at han er helt forpliktet til sola, men det er ingen sikkerhet å spille på utover 2017.

Men Swallows beslutning om å forbli viser at det ikke er all dommen og dysterhet på Gold Coast.

Solene kom fram fra årets utkast med fire topp 10 plukker i Ben Ainsworth , Jack Scrimshaw, Will Brodie og Jack Bowes, som alle er i stand til å slå inn i siden for runde ett neste år.

Pistol framover Tom Lynch er nesten sikker på å erstatte Ablett som kaptein, mens tidligere Fremantle midtbanespiller Michael Barlow vil legge til velkomstopplevelse.

No.1 plukker i 2010-utkastet, annonserte Swallow sin beslutning om å bli hos sola i et brev til medlemmer.

“De siste parene av årstider har vært utfordrende for meg på personlig nivå, og jeg setter pris på støtten jeg har mottatt fra dere alle i løpet av denne tiden, “skrev han. </p >

“Å føle smerten fra trening så hardt som mulig, er en smerte jeg ikke har opplevd på lenge, og jeg kan ikke fortelle deg hvor glad jeg skal være i den posisjonen.”