For kvinner følte han seg som en psykolog. Nå vender Pětivlas tilbake til Brno

“Og jeg må si, det var vanskeligere enn menn. Trenere misunne “, sier 46 år gamle Pětivlas. “Treneren må jobbe mye som en psykolog som spillerne jobber mye individuelt,” legger eksperten, som halvparten av forrige sesong han tilbrakte med kvinner SBC Ostrava og året før i SŠMH Brno.

Så kom det på en merkelig situasjon som opplevd før . Etter den første oťukávání for Pětivlas kom avverge seg med ønske om at de er strengere. En Pětivlas hardere…

spillere, men han begynte å gråte praksis. “Linjen er svært tynn. Så er det også jenter som ikke engang vet hvorfor gråter, “fortalte i februar. “Det var akkurat som Mars og Venus.Gutta du kan fortelle alt til øynene som den er “sa ny trener Mmcité, som erstattet på benken,” Coach rednings “Stephen pode.

“Jeg er veldig glad for tilbudet, nølte jeg ikke et øyeblikk. Jeg vet at her, jeg vokste opp her, jeg vet at alle og hvert hjørne. ”

Hvis han kan for første gang Pětivlas med Brno basketballspillere bruker hjemmemiljøet kan overbevise seerne på lørdag.Ved 18.30 timer i hallen velkommen Mmcité Morenda i Wien gate utfordrere fra stigende rekkefølge.

En Brno borgere som Kooperativa NBL sesongen startet onsdag 58:76 nederlag på land favoriserte Decin, mener at i den tredje sesongen blant eliten unngå glide bekymringer.

Mmcité foregående to årene i den siste tolv tabell denne fjær hadde til å forsvare jurisdiksjon tonn til lek. “Hvis vi kan unngå skader, unngå oss og nedrykk,” mener Brno kaptein Jaroslav Munchausen.

“Saving Konkurranse oss utmattet økonomisk og psykologisk”, sier daglig leder Martin Pavelec.

holde Brno klubben ønsker å gi denne muligheten odchovancům. “Young, men må betale tilbake tilliten,” sier Pětivlas. “Det er ikke som tålmodighet av fans.”

Mens tidligere mislykket starten av sesongen og klubben jobbet med mange skader på marsjen engasjerende amerikanere, nå i åpningskampen i Decin oppdaget bare to basketballspillere fra utlandet.Pivot Paul Egwuonwu, som kom til Brno fra Glasgow, og den unge vingen Andell Cumberbatch.

“Jeg krever at noen kom rett fra universitetet som vi kan arbeide. Hvis du er i Europa det første året, så gi dem en mye kan påvirke spillet, “bemerker Pětivlas at våren han tilbrakte som assistent trener i Ostrava menn.

Brno roster før sesongen dro de neste seks nøkkelspillere, bortsett fra duoen amerikanere Mmcité styrket quarterback Michael Šotnar og pivot Ivo Prachař. “Vi har ingen stjerner, vi må jobbe som et team,” vekker Pětivlas. “Hvis spillerne sammen, men ikke puste, det er ingenting å spille.”