Yannick Bolasie-skade kan være verre enn sagt, innrømmer Evertons Koeman

Den tidligere Crystal Palace-vingen vil savne resten av sin debut sesong på Goodison Park etter å ha skadet sitt fremre korsbånd i søndags 1-1-tegning mot Manchester United. Boleringen ville være overfor opptil ni måneder ute for en ACL-brudd.

Imidlertid har første skanninger indikert at skadene ikke er begrenset til ACL i Bolasas høyre kne og den 27 år gamle kan være ute etter lenger. Han vil besøke en spesialist i London med sikte på kirurgi neste uke, selv om en annen medisinsk mening kan være nødvendig før en operasjon.

Koeman sa: “Jeg er ikke involvert på medisinsk side, men det er en veldig stor skade.Han hadde en skanning sist mandag, ut av den skanningen kom nyheten om at det er korsbåndet og kanskje noe mer i kneet, men de må kontrollere det nå og gjøre en skanning igjen for å virkelig vite om tilstanden til skaden. “< Everton-lederen ønsket å angripe forsterkninger i januarvinduet før Bolasas skade, med Uniteds Memphis Depay og Napoli’s Manolo Gabbiadini begge sammenknyttet. Han la til: “Kanskje det er nødvendig at vi virkelig trenger å signere noen i den posisjonen, ja. Men vi ser allerede etter spillere for å bringe inn forskjellige stillinger i laget fordi vi tror vi må være sterkere fra januar. “Everton har vunnet bare en av sine siste 10 kamper i alle konkurranser som skal falle 10 peker av Champions League-kvalifikasjonen.Men mens han insisterer på at det fortsatt er et langsiktig mål, innrømmer Koeman at han aldri har ventet at laget skal være utfordrende nær toppen denne sesongen. “Du vet at de er sterkere, de investerer mye penger og de er veldig sterke lag,” sa han av dagens topp fem i Premier League. “Disse fire eller fem lagene vil normalt kjempe for de fire første posisjonene i bordet. På sikt håper vi å gjøre det, ja. Det er prosjektet. Men ikke for denne sesongen.

“Vi visste at i begynnelsen av sesongen er det vanskelig å holde det nivået fordi vi tror vi må forbedre. Vi må være sterkere for å holde det nivået. Og det viser. Etter en god periode med å vinne spill sliter vi mer nå. Men det var en av mine forventninger.Jeg forventer ikke at hele sesongen skal være som begynnelsen av sesongen. “Ross Barkley, Kevin Mirallas, Gerard Deulofeu og Aaron Lennon har alle slitt for å imponere Koeman denne sesongen eller sikre faste roller – Bolasie var Alltid til stede før hans skade – med Barkley igjen på benken mot United.

Koeman, som forventer at Séamus Coleman skal passe til lørdagens tur til Watford, sa: “Ross er en del av laget. Han spilte mye, han spilte ikke sist helg, og det er Unibet konkurransen vi trenger i truppen. Han prøver å gjøre sitt beste i trening hver dag for å vise lederen han burde spille.Han er en av spillerne som trenger å få mer produktivitet, og det er noen av samtalene vi har om hva han trenger å gjøre for å starte. “Noen ganger kan han ikke spille en taktisk grunn, noen ganger er det fordi jeg Forvent mer fra Ross Barkley, men jeg forventer mer fra andre spillere offensivt også. Han må godta det. Det beste svaret du kan gi er på banen. Det handler ikke bare om mentaliteten til spilleren, men om spillernes bevegelse og produktivitet. De er alle grunner til at en spiller kanskje ikke starter. “Yannick Bolasie signerer til Everton fra Crystal Palace for £ 25m. Les mer