Betting sider Sverige

Hvis innsatsen ikke har spilt, forblir det 950 rubler i banken. Neste rate vil være mindre – 47,5 rubler.

Ved hjelp av en slik strategi kan jo bedre ikke knapt gå konkurs, siden mengden av innsatsen ved hyppige tap vil bli redusert, slik at banken ikke kan bruke raskt. Av samme grunner er innsatsprosessen komplisert. Med mindre innsatser vil gevinstene bli mindre. Bedre må gjøre flere innsatser.

Fast inntekt

Bedre gir et annet svar på spørsmålet om hvordan du skal distribuere banken riktig. I henhold til fastrentestrategien må du ikke danne et spill – hva spilleren kan tape, og gevinsten – hva spilleren ønsker å motta.

Anta at en spiller har 1000 rubler og han vil tjene 50 rubler fra hver innsats. Neste må du bygge på koeffisienten. Hvis lagene vinner for en seier på 1,5, jo bedre vil sette 100 rubler og vil håpe på ønsket utfall. I tilfelle suksess blir den bedre banken 1050 rubler. Og den neste innsatsen beregnes bedre på samme måte: på grunnlag av koeffisienten og ønsket inntekt.

Strategien er god når det gjelder prognostisering bettingsidor av lønnsomhet – jo bedre vet alltid nøyaktig hvor mye det vil tjene med en viss prosentandel av suksessene til sine spådommer. På den annen side kan jakten på høy avkastning til lave priser raskt tømme en spillers bank.

Flytende beløp

Oppriktig sagt, en flytende sum strategi kan egentlig ikke kalles en strategi. Denne strategien innebærer å endre mengden av innsatsen, avhengig av stemningen til det bedre. Hvis du er sikker på at innsatsen vil spille, kan du øke beløpet. Ellers – utelat. Du kan øke innsatsen for å vinne tapet, du kan utelate det slik at det ikke kommer til å bli et uventet utfall.

Motivasjon for å endre mengden av innsatsen bør være ekstremt rasjonell. I intet tilfelle kan ikke gi inn til følelser og gjøre det tankeløst. Ellers følger det ikke strategien, men de første skrittene mot å miste banken.