Når faren din er en rekordinnehaver

Når faren din er en rekordinnehaver i antall kamper som spilles i det franske laget, verden og europeisk mester, flere mester i Italia, samt vinneren av UEFA Cup, fransk og italiensk kopper, er det ikke så lett å få andre til å tro på dine evner og muligheter, hvis du bestemte seg for å følge i fotsporene sine og bli realisert i samme håndverk.

Marcus Thuram, som er sønn av legenden om fransk fotball Liliana Thuram, var ikke redd og tok risikoen. Nå, når Marcus er 21 år gammel og han er en av lederne av “Gengham”, er Arsenal og Borussia i Dortmund ryktet for å være interessert i hans tjenester. Det er imidlertid langt fra et faktum at Turam Jr. vil forlate Stade du Rudur i løpet av sommeren for å prøve sin styrke hos enhver toppklubb nå. Sannsynligvis, Marcus foretrekker fortsatt å skjerpe sesongen i “Gengam”, hvoretter han kan ha flere tilbud. Naturligvis, hvis klubben ikke flyr til liga 2.

Selvfølgelig vil den utrolige platen Liliana Thuram, som brukte 142 kamper for landslaget til Frankrike, hans sønn Marcus, trolig aldri få. Nå har den unge fremover ikke engang debutert i tricolor-leiren, og det er derfor lite sannsynlig at noen vil forutsi rollen som plateholderen i dag. Men lovsommelig annerledes – Marcus forsøker å gå sin egen vei i fotball, på ingen måte prøver å stole på hans kjente etternavn og motta noen privilegier fra det.

Det er derfor siden Marcus ikke ønsket å spille som sin far på forsvaret, men i et angrep der Thuram Junior bokstavelig talt lokket. Han startet veien i profesjonell fotball ikke fra benken til en toppklubb, men i en ganske beskjeden “Sochaux”, hvor de vet hvordan man skal jobbe med unge talenter. Det virker som at Marcus allerede forstod, for ikke å nevne sin nåværende bevissthet om situasjonen, at evnen til å uttrykke seg i en lavere rangklubb sikkert ville tiltrekke seg oppmerksomhet fra mer anerkjente representanter for fotballverdenen.