Men så mange baller sendes Cristiano

Den angripende gruppen av gjestene var: Lopez, Rodriguez og Garcia. De var ikke bundet til sine steder og kunne roligt, begge beveger seg til sentrum og bytter sine flanker. Deres viktigste oppgave var å fange en motstander på kontringen, som de klarte å gjøre. Garcia utmerket overføring brakt til det operative omfanget av Lopez, som ikke var vanskelig å slå målvakten. Den samme Garcia kunne bringe en seier til spanjolene, han slo et forræderisk slag, hvoretter ballen fløy over Lodygin med fallskjerm, og sank ned på tverrstangen.

Som et resultat, må ett poeng som er vunnet med vanskeligheter, anerkjennes som et vellykket resultat for Zenit, og tatt i betraktning at Porto-spillere ikke kunne slå Østerrike, alt er mer enn vellykket. Skjebnen til turer til playoffs er nå i hendene på Spalletti sine anklager, de trenger bare å slå østrigerne i siste runde.

Ronaldo scoret 67 mål for klubben og landslaget i år, og slo rekord for 2012, som utgjorde 63 mål. Og dette er til tross for at “Real” ikke har spilt alle kampene i år, der portugisiskene fremdeles vil utmerke seg. Cristiano scoret 67 mål i 56 kamper for Madrid og det portugisiske landslaget. Til sammenligning ble fjorens 63 mål scoret i 71. kamp.

64 – Portugals direkte konkurrenter for Golden Ball Lionel Messi og Franck Ribery scoret 64 mål for to i 2013 64 mål.

57 – Men så mange baller sendes Cristiano til nettet spesielt for “Real”. Den portugisiske scoret 57 mål i 47 offisielle kamper i år for sin klubb.

47 – Hat-trick Ronaldo ved porten til landslaget i Sverige utlignet fotballspilleren ved antall mål for landslaget med tidligere angriper “PSG” Pedro Pauleta. Nå deles spillere med den første linjen med scorer i landslaget med 47 mål i sin konto.

37 – Ronaldo scoret 37 av sine 67 mål i det spanske mesterskapet. Totalt 31 kamper.

33 – I sesongen 2013/2014 scoret Cristiano 33 mål i 23 kamper for klubben og landslaget.

30 – I april ble han den første spilleren i Real Madrid historie, som scoret mer enn 30 mål for 3 årstider på rad. Sesong 2013/2014 bør også ikke være et unntak.