Den største mengden av forsvarsarbeid i “Zenith

Vi kan ikke si om den svært lave nøyaktigheten av passene til denne spilleren, han distribuerte 51 programmer, hvorav bare 32 var nøyaktige. En så stor prosentandel av ekteskapet skyldes at Hulk på flanken hans var imot Insua, som bare brukte en utmerket kamp når det gjaldt ødeleggelsen av motstandernes angrep. Denne forsvarer samlet en samling på 7 avlyttinger (det beste i kampen), 6 valg (det beste i laget) og 2 uttak. Selvfølgelig var Insua en av de beste på banen.

Det er umulig å frata oppmerksomheten til Smolnikov. Igor var ikke bare decently otpahal i forsvaret, som bekreftet av sine 5 avskjæringer, 3 valg og 4 carryouts, men støttet også angrepet så langt som mulig, og det var etter hans levering at ballen slo hjørnesparket til Alderweireld, fløy helt inn i hjørnet av mål og scoren fanget opp med. Smolnikov, samt Shatov, er en veldig flittig fotballspiller, men han mangler et nøyaktig overheng. Ofte skyte han og arkiverte uten å se, enn han ødela de potensielt farlige angrepene til laget hans.

Den største mengden av forsvarsarbeid i “Zenith” ble gjort av Gubochan, han registrerte på egen bekostning 2 avskjæringer, 7 valg (det beste i kampen) og 5 carryouts. Alt ville være bra, bare feilen for målet, savnet av laget sitt, ligger på samvittigheten hans, det var Tomas som forlot porten ulåst, som Adrian Lopez benyttet seg av.

Nå noen ord om spillet “Atletico”. Gilavogi, Gaby og Koke ligger midt i feltet, med den første som er nærmest defensivlinjen og konsentrerer seg hovedsakelig på ødeleggelse (6 avlyttinger, 2 valg og 2 blokkerte treff, bekreftelse på dette), og de andre to midtbanespillerne tok kontrollfunksjonene. Gaby distribuerte 50 gir, og Coke bare 2 mindre. Disse 2 spanjørene angir i utgangspunktet angrepets retning og hastighet. For to, slo de 5 treff og laget 3 forverrende pass, og også gjennomført 10 valg. Du kan ikke si noe her, dette er spillere i hovedspillet.