Cristiano Ronaldo i tall Bilder

De portugisiske har allerede klart å score 25 mål for “Real” denne sesongen, mens de bare spiller 18 kamper. En slik begynnelse av sesongen var den mest vellykkede i hele Ronaldo-karrieren i Madrid, til tross for at det var nødvendig å tilpasse seg den nye treneren med det nye spillsystemet og spille uten Mesut Ozil, som ofte bistod portugisisk.

17 – Cristiano topper listen over toppscorer i det spanske mesterskapet denne sesongen. På grunn av hans 17 mål, mens Messi er bare 8. Gitt at den argentinske var ute av handlingen, trolig i løpet av våren Ronaldo vil igjen være den mest prefabrikerte spiller i La Liga.

16 – Den portugisiske kan ikke bare score mye, men gir også hjelp. I 2013 gjorde Ronaldo 16 assists.

14 – Cristiano s siste mål i Juventus ble sitt 14. mål i Champions League i år. Dermed brøt han rekorden av Leo Messi, som i 2012 var preget av 13. baller.

10 – Ronaldo scoret 10 mål i 9 kamper for det portugisiske landslaget i 2013. Før dette var hans beste resultat i 2011, da Cristiano klarte å score 7 ganger i 9 kamper.

8 – 28 år gammel er for tiden toppscorer i Champions League 2013/2014, scoring 8 mål i 4 kamper. Han trengte å score bare ett mål i de resterende to gruppespill å slå rekorden, som deles av Hernan Crespo, Filippo Inzaghi, og Ruud van Nistelrooy.

6 – Cristiano Ronaldo laget seks hat-triks for Real Madrid i 2013. Totalt har han nå 23 hat-triks for “kremete” seg. Til sammenligning, for hele sitt opphold i “Manchester United”, portugisiske bare en gang scoret tre ganger i en kamp.

Cristiano Ronaldo i tall Bilder
5 – Portugisisk steg til femte plass på listen over toppscorere i “ekte” av all tid, i forkant av denne listen over meksikanske legende Hugo Sanchez. I alt scoret Ronaldo 226 mål i 217 kamper for Madrid-klubben. Hvis den portugisiske fotballspilleren vil fortsette å vise den aktuelle kjørehastighet på ballene, i 2015, har, bør han hodet listen, overgår Raul, som har 323 mål i 741 th spillet.

2 – Inntil dette året gjorde Cristiano aldri et hattrick for landslaget. I 2013 klarte han å gjøre det to ganger: i en kamp med Nord-Irland og landslaget i Sverige.

0 – Så mange trofeer på lagernivå vant Ronaldo i år. Titler, selvfølgelig, dette er ikke det viktigste, men kanskje nettopp på grunn av deres fravær, vil Golden Ball ikke komme til portugisisk.