Sør-Afrikanerne er i semifinalen til Rugby World Cup, Wales, på slutten

Sør-Afrikas første semifinalist i mesterskapet, vant også den første playoff kamp mellom Europa og landene på den sørlige halvkule.

I andre kamper fordi Frankrike støter på New Zealand (lørdag), Irland invitere Argentina (søndag) og Skottland spiller med Australia (søndag).

Sør-Afrikanere i starten av turneringen har sjokkert sine fans ved å beseire Japan, men da ble de humørete. De vant gruppen og overveldet Wales i dramatiske kutt full av kraftig nedbør. I trettiførste gjensidig kamp i mer enn hundre års historie, sørafrikanerne hadde den 28.vinne…

“Vi er selvsagt skuffet, men gå av banen med hodet holdes høyt,” sa Welsh kaptein Sam Warburton. “Jeg kunne ikke be om mer fra teamet, forlot vi alt der.”

“Det var en skikkelig rugby kamp. Stor respekt for Sam Warburton og hans team “, sier sørafrikanske midtbane Bryan Habana.

Resultat fra begynnelsen smittet over fra den ene siden til den andre, Sør-Afrika resulterte i en kamp tre ganger så Wales. Den mest refleksible dommeren tillot en straffe i det 74. minutt.Sørafrikanere som har hatt en pause etter hardt press, kjøpte kraftfulle angreps fabrikken i forsvaret området rival.

Binding Vermeulen tok ballen og når utskifting scrum halvdel besto av Williams, har gjort en feil i forsvar vingen Cuthbert. Williams gikk på å hjelpe sin side lukket rom avdekket. Mazak Du Preez utnyttet ved cornerflagget og satte fem, den første og eneste sørafrikanske kampen.

“Det var en veldig jevn kamp, ​​bestemte bagateller. Det føles utrolig at vi gjorde det, “jublet Fourie du Preez. “Kampen mot Japan vi har lært.”

Den walisiske kjempet seg i mål i begynnelsen av kampen etter en fantastisk begivenhet Biggar.Hit forsvar, hoppe og fanget ballen mot en motstander La Roux og ga ham scrum clutch Davies. Wales 18 minutter viste til 10: 9

Sørafrikanerne innlegg som straff spark, som usvikelig blir til Pollard til stormen clutch, samme gode var hans motstykke Biggar. Når slutt halvdel Welsh smalt i stolpen, så deres “nøle” korrekte og slipp mål Welsh linje anbrakt midt 13:12.

Denne deretter etter pausen Wales steg til 16:12, Pollar to mA straffespark slått på 18:16, Biggar 62 minutter ga til 19:18 for Wales.

i konklusjonen, ble den walisiske sendt til spille åtte varamedlemmer, som den siste helten vekslet bare Biggar. Ifølge byråer på forespørsel sin egen medisinske teamet besluttet at det ble rystet etter kollisjonen.Biggar protesterte på at han ikke ville ha banen, men han måtte. Laget syntes å ha mistet konsentrasjonen en stund. Og så Wales kampen tapt, men feilen Biggarova sub Priestlanda var det ikke.

“Gutter, jeg er stolt av deg,” sendt ord gjennom hans kvitrer konto walisiske legenden Shane Williams, den beste rugby i verden innen 2008.