Offisiell World Cup-sang til Will Smith, Nicky Jam og Era Istrefi

Ifølge rapporter i Billboard og andre publikasjoner, vil sporet bli utgitt 25. mai, og blir produsert av Diplo, den amerikanske produsenten bak hits med sin gruppe Major Lazer, inkludert Lean On og Cold Water.

Ved siden av sin voksende skuespiller karriere i slutten av 1980-tallet og 90-tallet var Smith en vellykket poprapper, først med DJ Jazzy Jeff og deretter som soloartist. Han hadde ni UK Top Five treff i det hele tatt, inkludert No 1s with Boom! Rist rommet og mennene i svart. Han har ikke sluppet et album siden 2005’s Lost and Found, og et nytt spor med Jazzy Jeff i 2017, Get Lit, var en flop. Nicky Jam er i mellomtiden en av Latin-Amerikas største stjerner – hans siste singel, X, har blitt streamet nesten 800m ganger på YouTube, mens tidligere hits som El Amante og El Perdón har unibet mobil fogadás over en milliard hver.Istrefi er en stigende stjerne, hvis spor BonBon var en danseslag i hele Europa i 2016, og som har jobbet med rapper fransk Montana.

Den offisielle VM-sangen utføres vanligvis på enten åpnings- eller avsluttende seremonien. Pitbull og Jennifer Lopez utførte We Are One (Ole Ola) ved åpningsseremonien 2014, mens Shakira Waka Waka (This Time for Africa) avsluttet 2010-konkurransen. Diplo: “Å være en hvit amerikaner, du har null kulturell kapital” Les mer

I tillegg til den offisielle sangen hvert år er det også en “hymne”, som tidligere har blitt utført av slike som Wyclef Jean, R Kelly og Vangelis. Uoffisielle spor og salgsfremmende tie-ins inkluderer de fra Coca-Cola, som har hatt sin egen hymne for de to siste unibet mobil sportfogadás konkurranser.I år blir det farger av Jason Derulo og Maluma.

Tidligere i måneden bekreftet en FA-talsmann at det ikke ville være noen offisiell sang for England-laget. Tidligere offisielle sanger inkluderer World in Motion by New Order i 1990, World at Your Feet by Embrace i 2006 og en omarbeidet versjon av Take That’s Greatest Day i 2014. Det mest populære året for World Cup-anthems i Storbritannia er fortsatt 1998, med den offisielle sporet – På toppen av verden, utført av Ian McCulloch, Spice Girls og andre – nådde topp 10, men ble overskygget av uoffisielle spor Vindaloo av Fat Les, som nådde nr. 2 og tre løver av Baddiel og Skinner, som toppet diagrammet.