Hvorfor Oakland Raiders ‘fantastiske turnaround kan være bittersøt for fans

Nesten 14 år har gått siden Raiders sist gjorde avspillingene – og mistet Super Bowl, 48-21, til Tampa Bay Buccaneers, hvis trener, Jon Gruden, hadde blitt handlet til Tampa Bay fra Oakland 11 måneder tidligere for fire høykastkast og $ 8m.

Mellom 2003 og 2015 klarte ikke Raiders å gjøre avspill, eller til og med vinne flere spill enn de mistet.Interessen svimmet til det punktet at en blokk på 11 000 seter i en stadionutvidelse for å lokke Raiders tilbake fra Los Angeles i 1995, har blitt stengt i fire år. Jeff Fisher NFL All-Stars representerer et nivå av middelmådighet som vi alle kan håpe på å lese mer

Denne utvidelsen kom til å bli kjent som Mount Davis, etter brash-eieren som døde i 2011, fordi den loomed over det 50 år gamle Oakland-Alameda County Coliseum som en enorm hvit elefant, uønsket å fans av Raiders eller Oakland A’s, baseballlaget. Selv om Raiders har gjennomgått en fantastisk turnaround denne sesongen, vinner 10 av deres første 12 kamper og lukker inn raskt på en avspillingsplass, Den øverste delen av Mount Davis vil forbli dekket av svarte presenninger, etter ligestyring, med mindre Raiders vert for AFC-tittelspillet.

Colosseumet, fire seksjoner omtales som Black Hole fordi kreative fans Bruk mørk-sorte svarte og sølvkostymer som ofte inkluderer ansiktsmaling og plasti c-kranier, har som resultat av tarping den minste sitteplasserkapasiteten til et NFL-stadion: 56.063.

Raiders tok seg av plassene i 2013 for å sikre at minst 85% av seterne vil bli solgt innen 72 timer med kick-off, slik at deres spill kan bli telecast lokalt (etter at mer enn halvparten av deres hjemmekamp mellom 1995 og 2012 ble svartet ut).

Blackout-regelen ble suspendert i fjor, men tarps har holdt på for Raiders ‘spill.Raiders har sett andre steder for et nytt stadion; en $ 1,9 milliarder dømt, 65,000-seters stadion i Las Vegas er blitt Raiders mest muliggjørende alternativ. (Pengene kommer fra Raiders, kasinomagnaten Sheldon Adelson og en hotellromskatt.)

The Goth denizens of the Black Hole holder plakatene hjemme-spill som leser “Las Vegas: hvis du bygger det , vi kommer ikke. “Du kan egentlig ikke klandre dem: Las Vegas er 550 miles fra Colosseum, og Raiders har vært i Oakland for alle, men 13 av sine 57 årstider. Facebook Twitter Pinterest Oaklands Khalil Mack feirer i Black Hole etter en avskjerming for en touchdown mot Carolina i forrige måned. Foto: Thearon W Henderson / Getty Images

NFL vil ikke gjemme at det ville elske å holde Raiders i Oakland eller San Francisco Bay Area.Mark Davis, Al’s sønn og nå hovedinnehaver av Raiders, ville trenge å få 24 stemmer fra ligaens 32 eiere for å flytte til Vegas – et stort antall. Raiders returnerte ikke flere forespørsler om kommentar fra vaktmesteren om den langsiktige og langsiktige framtiden for Mount Davis, tarpet eller untarped, og Colosseum i stort.

Stadig tilgang via motorveier og jernbaner har lenge vært ansett som fantastisk. Den gylne staten Warriors of the NBA kunngjorde mandag at de har solgt ut 200 sammenhengende hjemmekamp på 19.596-sete Oracle Arena, som er bokstavelig talt ved siden av Colosseum.

Til tross for at du har et vinnende lag som er morsomt å se , for en forandring, er fans nesten ikke stormende portene. Raiders er i gjennomsnitt 54.532 på Colosseum – lavere enn i fjorets gjennomsnitt på 54.613, da Raiders ferdig 7-9.I 2012 var det siste året med de åpne seter i tredje tier av Mount Davis, Raiders i gjennomsnitt 54.216, da de var 4-12. (Oakland, utpekt som hjemmelaget, spilte Houston på 21 November i Mexico City, tegning 76.473.) Raiders ‘spennende 38-24 seier sist søndag hjemme over Buffalo utgjorde bare 54.759. Per NFL-billettsentralen er flere hundre billetter til salgs, om enn mye høyere enn pålydende verdi, for Raiders ‘siste sesongens hjemlige kamp den 24. desember mot Indianapolis.

Raiders, som deler AFCs beste rekord med New England og Tom Brady, kan godt være i posisjon i det spillet på julaften, med en sjanse til å hamre ned hjemmefeltfordel gjennom AFC-playoffs.Raiders synes å vite at deres fans fortjener så mange godbiter som de kan få.

På en pressekonferanse etter at Raiders rallied å vinne 35-32 over Carolina hjemme 27. november for å sikre en vinnende sesong, Derek Carr, Raiders fjerdeårige quarterback fra Fresno State, sa om Oaklands fans: “Jeg vet hjertesorget de har hatt. Stol på meg, jeg har vært en del av det hjertesorget. Jeg har gitt dem hjertesorg i løpet av de korte tre årene, men forhåpentligvis har vi gitt dem mange glade øyeblikk. “Jeg sa da vi vant mesterskapet i Fresno, var jeg en del av en 4-9 lag, fikk lederen sparken, alle de tingene – da vi vant det mesterskapet for første gang, sa jeg det som gjør at dagen min ser på fansen feire, for å være ærlig med deg.Vinnende ni kamper, som har en vinnende rekord for første gang på 14 år, er jeg så glad for våre fans fordi jeg vet hvor mye glede som bringer til byen vår, jeg vet hvor mye liv som bringer til Oakland. Og det er det jeg snakker om.Du kjenner meg, jeg elsker å gjøre andres dag, og jeg er glad for at de kommer til å gå hjem lykkelig. “

Hvis Mark Davis kan dredge opp nok støtte fra eiere til å godkjenne et skifte til Las Vegas, Raiders vil gå videre, selv om det høres ut som laget måtte rekruttere nye mennesker for å gjenskape et svart hull i Sin City.

Og de ville legge igjen en boondoggle i de 21 seksdelene av øvre dekkseter dekket av sorte tarps, med Raiders kjente merkevare smack-dab i midten – et skjold med pirat iført en øyepatch og en sølvhjelm med to sverd i bakgrunnen.

Raiders kan ha en rik tradisjon , dø-harde fans og en lovende fremtid på banen, men hvis de ikke kan piske opp en billett etterspørsel på en dumpy gammel stadion, vil de forlate byen igjen, og denne gangen kommer de sannsynligvis ikke tilbake.