Betsafe bonus Sverige

Som en pluss bookmaker Betdak verdt å merke seg tilgjengeligheten av gratis programvare for å legge til rette for handel med utveksling direkte på selskapets nettside. Med det er det mulig å spore kontantstrømmer, endringer i forhold, etc. Naturligvis er denne programvaren lovlig. Den gratis distribusjonen er bare en av Betsafes måter å tiltrekke seg minst noen kunder fra Betfair, programmene som er skrevet og distribuert i de aller fleste tilfeller for penger.

Betsafe har en mobilversjon av nettstedet, men ressursen gir ikke mulighet til å se live sports sendinger. Også det er ingen statistikk seksjon på Betsafe eller noen annen sportsanalyse. Noen vil si at dette er overflødig og vil til en viss grad være riktig, men hvis vi sammenligner denne utvekslingen først og fremst med Betfair, hvor denne funksjonaliteten er og presenteres i en svært høy kvalitet, bør fraværet her ses som minus Betsafe .

En annen “skje av tjære” er fraværet av det populære betalingssystemet WebMoney i post-sovjetiske rom.

I bonusdelen på Betsafe-nettstedet er det mange interessante tilbud. Separat er det verdt å notere registreringsbonusen: for hver ny kunde gir bettingbytte 25 kroner på spill. I tillegg er det en kampanje for fans å satse på hesteveddeløp, samt for fans av virtuell sport.

Som et stort pluss vil det være mulig å vurdere størrelsen Betsafe bonus Sverige på minimumsprisen (kun 0,5 euro, på Betfair er det $ 4) og størrelsen på provisjonen med gevinster (her er det opptil 3% på Betfair 6%), om ikke for en stor “men”. Disse to fordelene sprer nådeløst den lave likviditeten i markedene. Mer om dette i neste del av anmeldelsen.
Line og Live Betting

Betsafe har muligheten til å satse på arrangementer som foregår i mer enn 13 idretter. Det faktum at spillere satser på børsene motsetter seg hverandre, i stedet for å satse mot selskapet, og at alle spill fra den normale linjen jevn strømmer inn i Live-modus, hvor “hovedrunde” av handel foregår, vi, som allerede avtalt, Vi snakker ikke i detalj, for dette er alle de grunnleggende forskjellene mellom betting utveksling og ordinære bookmakere.

Betsafe tilbyr sine kunder over gjennomsnittet og forholdsvis godt arrangementsmaleri, men som vi allerede har nevnt, blir disse og andre fordeler undergravd av markedets lave likviditet.